Nyheter


Kontakt oss:

info@ncesmart.com

Mette M. Magnussen
Head of Communication
+47 959 98 143 
mette.magnussen@ncesmart.com

Mari K. Buckholm
Journalist / Communications Specialist
+47 416 11 250 
mari.buckholm@ncesmart.com

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

Nyhetsarkiv


Invitasjon til skreddersydde workshops for NCE-partnere

Publisert : 17. september 2017

Invitasjon til skreddersydde workshops for NCE Smart-partnere . Endringene i markedet skjer nå. Ny teknologi utfordrer bedriftene på mange områder og omstillingstempoet øker. Hva betyr dette for din bedrift eller organisasjon? I Smart Innovation Norway jobber vi hele tiden med å legge forholdene til rette for kunnskaps- og verdibasert næringsvekst hos...


Nå kommer den selvkjørende minibussen

Publisert : 4. september 2017

Etter initiativ fra Smart City Sarpsborg, får Sarpsborg besøk av en selvkjørende minibuss under Forbausende byfest. Bussen kjører i sentrum fredag 22. og lørdag 23. september.


PANGSTART – forretningsutvikling på rekordtid hos Smart Innovation Norway

Publisert : 4. september 2017

PANGSTART er støttet av: PANGSTART gjennomføres i samarbeid med: . PANGSTART – et av Norges råeste program for gründere som vil lykkes . Fra idè til suksess: Vi vet hva som kreves for å lykkes som oppstartsbedrift, og ser etter deg som sitter med en god idé du mener bør realiseres....


Vil bruke det digitale samfunnet til nytte for innbyggerne

Publisert : 1. september 2017

Forrige uke signerte View Software samarbeidsavtale med Smart Innovation Norway med et klart mål: Energioptimalisering gjennom mer effektiv forvaltning og drift av bygg.


Skal inspirere gründere og etablerte bedrifter

Publisert : 31. august 2017

Smart Innovation Norway og ProtoMore er vertskap for hver sin næringsklynge. Gjennom prosjektet «Gründerskap i klyngene» vil de skape helt nye bedrifter.


Kronprinsessen ble fascinert av Smart Innovation Norway

Publisert : 31. august 2017

Da kronprinsparet ble presentert for hvordan Smart Innovation Norway og klyngen jobber sammen, var de kongelige høyhetene svært engasjerte.