Om Big Data Analytics-kurset:

Kurset knytter sammen teori og praksis for å gi deg som deltaker grunnleggende kunnskap om Big Data og maskinlæring. Du får innsikt i begreper og metodikk, og vi vil introduserer deg for et rammeverk som kan implementeres i egen virksomhet for praktisk anvendelse. Kurset vil avholdes i to omganger, hvor alle deltakere skal løse en oppgave i mellomperioden frem til siste del av kurset. Her tas det utgangspunkt i et konkret problem, prosjekt eller oppgave i virksomheten og vi bruker metodikk og rammeverk fra kurset for å løse oppgaven. I kursets siste del vil vi evaluere og analysere oppgavene som deltakerne har jobbet med, samt se på fokusområder, bruk av metode og videre fremdrift.

Kurset ga oss en kickstart for å evaluere potensielle områder i egen bedrift og ikke minst innblikk i en verktøykasse og et fagmiljø hvor man kan hente mer bistand. Dette var en meget god start på tilnærmingen til Big Data-fagområdet for oss. Det varierte kursinnholdet ga god innsikt i nye muligheter og tankesett.
Trude Bjering-Strand og Frode Magnussen fra Østfold Energi. (Les flere tilbakemeldinger fra fjorårets kurs)
Hvem passer kurset for?

Analytics-kurset er rettet mot mellomledere og nøkkelressurser i bedrifter, organisasjoner eller kommuner som skal jobbe med, eller ha ansvar for, virksomhetens grep og satsning rundt digital intelligens og maskinlæring. Dette kan være deg som jobber i økonomi, marked, salg eller IT.

Foredragsholdere

Vi har samlet foredragsholdere med kompetanse innen maskinlæring, innsiktsanslyse og metodikk fra Høgskolen i Østfold, Capgemini og NCE Smart-nettverket (eSmart Systems, Microsoft, mm).

Big Data Analytics-kurs
NÅR:

Kurset går over 4 dager (2+2):

– 22-23 august og 5-6 september.

– Kurset starter kl 09:00 alle dager.

– Det er forventning om noe arbeid i perioden mellom dagene.

HVOR:

Kart: Simulatorsenteret, Halden Business Park

HVORFOR:

For å øke kompetansen innen Big Data og for å forstå hvordan din virksomhet kan anvende teknologien for å skape verdi og konkurransefortrinn.

PRIS:

9 900 kr. eks mva for NCE Smart Energy Markets partnere/klyngemedlemmer

14 900  kr. eks mva for ikke-medlemmer

Big Data Analytics-kurs: 4 dager (2+2)

Påmelding:
Samarbeidspartnere:
Er dere rustet for den digitale morgendagen? I samarbeid med Capgemini, Høgskolen i Østfold og Ikuben i Molde, tilbyr vi Big Data Analytics-kurs, hvor du får en innføring i hva Big Data er og hvordan teknologien kan anvendes for å skape innsikt, verdi og konkurransemessige fortrinn.